yourassistant.nl

5832c8a507b54

Teleservice

Met onze teleservice heeft u altijd een vriendelijke telefoniste ter beschikking om uw klanten te woord te staan. Dat geeft u de gelegenheid om rustig door te werken of een bespreking in te gaan waarbij u niet gestoord wenst te worden. Met onze telefservice hoeft u geen telefoniste in dienst te nemen. De teleservice is flexibel inzetbaar en u kunt uw telefoon doorschakelen wanneer het u uitkomt. Het is bovendien heel eenvoudig om met onze teleservice te starten. Wij werken met flexibele abonnementen die ook nog eens per maand opzegbaar zijn.

Altijd bereikbaar met Teleservice

Altijd bereikbaar zijn lukt nooit, of toch wel? Het antwoord is JA. Het is mogelijk om altijd bereikbaar te zijn. Niet in eigen persoon, maar wel dat namens u, of uw bedrijf de inkomende gesprekken worden beantwoord. Met teleservice bent u namelijk altijd bereikbaar voor klanten. 

Hoe werkt het?

Teleservice werkt heel eenvoudig en is volledig flexibel in te passen naar uw wensen of behoefte. Tijdelijk het land uit voor zaken, een vergaderdag of op vakantie? Teleservice zorgt ervoor dat uw telefoon altijd wordt opgenomen. Professioneel en volgens de door u opgegeven instructies door vakkundige en ervaren mensen. Op die manier mist u geen enkel belangrijk telefoontje en hoeven bestaande klanten niet te wachten of een voicemail in te spreken. U kunt uw werk ongestoord voortzetten zonder door de telefoon te worden gehinderd.

Teleservice werkt!

De beantwoording van de telefoon is het visitekaartje van uw bedrijf. Het is belangrijk dat de telefoontjes snel en vriendelijk worden beantwoord. Wij ondersteunen u hierin graag met onze teleservice. Onze telefoniste zal uw klanten en leveranciers professioneel te woord staan, zodat u rustig kunt doorwerken. Als de gesprekken zijn afgehandeld sturen wij u een bericht per mail of per sms zodat u volledig op de hoogte bent en blijft van de binnengekomen gesprekken. Wij werken met vaste uurtarieven zodat u weet waar u aan toe bent, u komt bij onze teleservice niet voor verrassingen te staan. Onze teleservice is gemakkelijk, betrouwbaar en betaalbaar! Meer weten over onze teleservice? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.

Altijd bereikbaar met Teleservice