yourassistant.nl

5832c8a56d572

Maak gebruik van professionele telefoonservice op afstand

Veel bedrijven hebben een telefoniste in dienst. De telefoniste is in de regel het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten en mensen die voor het eerst contact met uw bedrijf hebben. Maar een telefoniste in dienst hebben, is niet haalbaar voor ieder bedrijf. U bent verantwoordelijk voor een maandelijks salaris, waardoor een telefoniste een kostbare aangelegenheid kan zijn. Een oplossing hiervoor is een telefoonservice op afstand. Met de telefoonservice hebben uw klanten altijd contact met een vriendelijke en enthousiaste telefoniste, alleen bent u veel goedkoper uit dan een telefoniste in dienst hebben. Uw klanten worden altijd vriendelijk te woord gestaan en zullen hierdoor een prettige kennismaking met uw bedrijf hebben. 

Een professionele op afstand telefoonservice

Met een op afstand telefoonservice bent u niet alleen gegarandeerd van een professionele telefoniste die uw bedrijf vertegenwoordigd. U bent met de op afstand telefoonservice ook beter bereikbaar. Wanneer uzelf geen telefoniste in dienst heeft, dan kan het zijn dat u veel telefoontjes mist. U heeft het te druk om de telefoon op te nemen omdat u zich met uw bedrijf bezig moet houden? Met een op afstand telefoonservice worden al uw telefoontjes wel beantwoord. Neemt u uw telefoon niet op, dan worden telefoontjes automatisch doorgeschakeld naar de telefoniste. U kunt er ook voor kiezen om standaard alle telefoontjes te laten doorschakelen. U krijgt altijd een gespreksnotitie en de telefoniste zal proactief met de beller meedenken. Als directe actie is gewenst, dan zal zij direct contact met u opnemen. 

Telefoonservice op afstand inhuren via Your Assistant

U kunt een telefoonservice op afstand inhuren om zo de eerste telefoontjes op te vangen, maar ook om kosten te besparen en voor een betere bereikbaarheid. Your Assistant is bedrijf die telefoon- en secretaressediensten aanbiedt en u kan ontlasten. Onze professioneel telefonisten zijn vriendelijk, meelevend en assertief en stellen uw bedrijf voorop. U kunt alle ontvangen telefoontjes laten doorschakelen, maar u kunt ook zelf bepaalde telefoontjes aannemen. U hoeft er in ieder niet bang voor te zijn dat u nog een telefoontje hoeft te missen. Wij zorgen voor een perfecte afhandeling van alle telefoontjes die naar ons worden doorgeschakeld.

Meer weten? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.