yourassistant.nl

5832c8a56d572

Bied goede service met een telefoonservice makelaardij

Als makelaar bent u soms de hele dag de deur om bezichtigingen te organiseren of een taxatie uit te voeren. Als u een kleiner makelaarskantoor bent of een zelfstandig makelaar, dan is het voor te stellen dat u geen telefoniste in dienst heeft die de binnenkomende telefoontjes kan aannemen. Toch wilt u geen telefoontjes missen. Er kunnen namelijk erg belangrijke telefoontjes tussen zitten, zoals een cliënt die een woning wil verkopen of iemand die een bod op een woning wil doen. In dit geval betekent het dat als u een telefoontje mist, u ook omzet mis kunt lopen. Juist daarom kan de telefoonservice makelaardij interessant zijn voor u. 

Loop geen telefoontjes mis met de telefoonservice makelaar

Als u gebruikmaakt van de telefoonservice makelaar, dan wilt u wel dat uw cliënten vriendelijk en deskundig worden geholpen. Met de telefoonservice makelaar zal dit gebeuren. De telefonistes stellen zich op de hoogte van de werkzaamheden in uw makelaardij en kunnen hierdoor uw cliënten op een goede wijze helpen. Uiteraard mag u verwachten dat de telefonistes professioneel zijn, betrokken en persoonlijk. Uw cliënten zullen zeer tevreden zijn over de vriendelijke telefonische behandeling. Natuurlijk is het zo dat de telefoniste niet overal antwoord op kan hebben en dat de cliënt u moet spreken. Er wordt daarom van ieder gesprek een telefoonnotitie gemaakt die u per e-mail krijt toegezonden.

De makelaardij telefoonservice van Your Assistant

Your Assistant biedt de makelaardij telefoonservice aan voor iedere makelaardij die hier behoefte aan heeft. Wanneer u geen telefoniste heeft, dan is de makelaardij telefoonservice een zeer goed en voordelig alternatief. Hoewel wij een telefoonservice op afstand aanbieden, zal het lijken alsof uw cliënt een rechtstreeks contact heeft met uw makelaardij. Indirect is dit ook zo, het telefoonnummer wordt alleen doorgeschakeld naar onze telefoniste en de cliënt ontvangt de service en behandeling die u graag wenst. 

Meer weten over onze telefoon service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.