yourassistant.nl

5832c8a56d572

Telefoonservice advocatuur een welkome aanvulling voor uw advocatenpraktijk

Als advocatenkantoor heeft u de verantwoording om mensen bij te staan in rechtszaken of om juridisch advies te geven aan mensen die met juridische kwesties van doen hebben. Hierdoor kunt u als advocaat de hele dag onderweg zijn. Als uzelf geen telefoniste heeft, dan zult u telefoontjes die op uw kantoor binnenkomen niet kunnen beantwoorden. Hierbij kunnen essentiële telefoontjes tussen zitten die eigenlijk niet gemist kunnen worden. Het is daarom zeer belangrijk dat uw telefoontjes beantwoord worden. Ook al neemt u ze niet direct aan, diegene die u belt moet wel beantwoord worden. U kunt daarom gebruikmaken van de telefoonservice advocatuur. U kunt rustig de gehele dag afwezig zijn en toch worden alle telefoontjes netjes beantwoord. 

Een professionele telefoonservice voor advocaten

Telefoontjes die binnenkomen bij een advocatenkantoor moeten zeer professioneel worden beantwoord. Meestal hoort hier de nodige discretie bij. Als u als advocatenkantoor gebruikmaakt van een telefoonservice voor advocaten, dan verwacht u uiteraard de nodige professionaliteit en kennis. Een goede telefoonservice voor advocaten kan dit bieden. Telefonistes zijn ervaren in de advocatenbranche en weten hoe zij de soms privacytelefoontjes deskundig moeten beantwoorden. Uiteraard mogen de bellers een vriendelijke en deskundige behandeling verwachten en een goede terugkoppeling naar u. Daar hoeft u niet bang voor te zijn, van ieder gesprek wordt een telefoonnotitie gemaakt, zodat u altijd goed inzicht heeft wat er besproken is.

De advocatuur telefoonservice van Your Assistant

Het is belangrijk dat uw advocatenpraktijk altijd bereikbaar is. U kunt zich niet veroorloven om belangrijke telefoongesprekken te mis te lopen. Schakel daarom de advocatuur telefoonservice van Your Assistant in. Wij zijn inderdaad uw assistent op de momenten dat een telefoongesprek u ongelegen komt. Onze deskundige telefonistes zijn goed thuis in de advocatuur en zullen u op professionele wijze veel werk uit handen kunnen nemen. Neemt voor meer informatie over onze diensten vrijblijvend contact op met ons. 

Meer weten over onze telefoon service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.