yourassistant.nl

Telefoonservice

Telefoonservice aanvragen?

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan voor telefoonservice

Telefoonservice

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u uw telefoontjes af kan handelen? Een professionele telefoonservice waar mensen werken met veel ervaring op dit gebied, die er voor zorgen dat al uw klanten netjes en deskundig te woord worden gestaan? Neem dan contact op met Your Assistant. 

Bij ons bedrijf werken mensen die veel ervaring hebben met het werken bij een telefoon service. 

Ze zorgen dat ze alle ins en outs van uw bedrijf leren kennen, zodat uw klanten perfect geholpen worden. Het is heel belangrijk om een professionele telefoniste voor uw bedrijf te hebben werken. 

Per slot van rekening is het voor klanten heel belangrijk om goed en vriendelijk geholpen te worden.

Persoonlijke telefoniste service

Meedenkend in gesprek

Gericht op het helpen van jouw bedrijf

Inzetbaar wanneer jij dat wilt

Aan de slag met onze telefoonservices

U wilt waarschijnlijk graag meer weten over professionele telefoonservice. We raden u dan aan om de uitgebreide informatie over ons bedrijf op onze website eens door te nemen. 

Voor aanvullende vragen of het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. Als u ons bedrijf inschakelt voor uw telefoondienst, dan weet u zeker dat er mensen voor u gaan werken die weten hoe je klanten te woord staat. 

We hebben een enthousiast, ervaren team dat als doel heeft ervoor te zorgen dat uw klanten tevreden zijn over uw organisatie. 

We beantwoorden niet zomaar de telefoon, we zorgen er ook voor dat klanten verdere stappen gaan ondernemen met uw bedrijf.

Meer weten over onze telefoon service?

Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring met het werken voor bedrijven in vele verschillende branches. We zorgen ervoor dat onze telefonistes helemaal op de hoogte zijn van waar het bij uw bedrijf om gaat. Als een van uw klanten belt en wij de telefoon opnemen, zal hij of zij niet weten dat ze met een externe telefoon service aan het bellen zijn. Wij leveren professionele telefoonservices, waar we u graag meer over willen vertellen. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over onze professionele telefoondienst.

Meer weten over onze telefoon service?

Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring met het werken voor bedrijven in vele verschillende branches. We zorgen ervoor dat onze telefonistes helemaal op de hoogte zijn van waar het bij uw bedrijf om gaat. Als een van uw klanten belt en wij de telefoon opnemen, zal hij of zij niet weten dat ze met een externe telefoon service aan het bellen zijn. 

Wij leveren professionele telefoonservices, waar we u graag meer over willen vertellen. We raden u dan ook aan om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over onze professionele telefoondienst.

Telefoonservice

Iedere klant is goud waard. Uw klanten moeten zich begrepen voelen. Een professionele telefoonservice zorgt ervoor
dat klanten zich aan u binden.

€27,25 per maand

Per binnenkomend gesprek

€2,07

Per doorverbonden gesprek

€2,23

Afspraak in webagenda

€2,62

Verwacht u dat wij meer dan 500 gesprekken per maand voor u kunnen afhandelen? Informeer dan naar onze speciale enterprise tarieven.

Secretariaatservice

Een adequate secretaresse kan u flink ontzorgen door diverse taken van u over te nemen, zoals agenda- en rapportagebeheer.

Al vanaf 39,95

Al vanaf € 39,95 per uur maakt u gebruik van één van onze secretaresses.

We ontvingen een recensie van Koel
ICT om trots op te zijn

“ Your Assistant is een fijne partij om mee samen te werken. Ze staan al onze klanten vriendelijk te woord en formuleren de gesprekken netjes en duidelijk. De telefoon wordt altijd opgepakt en goed afgehandeld. Ook luisteren zij goed naar onze behoeftes en denken mee met ons bedrijf. Kortom een top bedrijf en een echte aanrader voor ieder bedrijf dat een fijne, gezellige en professionele klantenservice zoekt! ”

FAQ

U kunt al binnen enkele uren gebruik maken van onze telefoniste service. Wij hebben een aantal standaard gegevens van u nodig waarna u de doorschakeling kunt activeren.

Er zit geen maximum aan het aantal toestellen dat u naar ons kunt omleiden. Zowel vaste als mobiele nummers kunnen worden doorgeschakeld.

De gesprekken moeten direct bij ons uitkomen:
*210*omleidingsnummer#

De gesprekken komen eerst bij u terecht. Wordt er niet binnen een bepaalde tijd opgenomen, dan komt het gesprek automatisch bij Your Assistant uit:
*610*omleidingsnummer#

De gesprekken komen bij ons indien u telefonisch in gesprek bent:
*670*omleidingsnummer#

Gesprekken omleiden vanaf uw mobiele telefoon regelt u in het menu van het toestel.

Bij de meeste telefooncentrales is het daarnaast mogelijk om een “omleidingsknop” op een toestel te programmeren. Met één druk op de knop leidt u vervolgens de gesprekken om en haalt u de doorschakeling er ook weer af. Uw telefoonleverancier kan u hierover informeren.

Voor al onze diensten geldt dat u altijd een beroep op ons kunt doen. De maandelijkse bijdrage van onze telefoniste service houdt in dat wij tijdens onze openingstijden altijd beschikbaar zijn om uw gesprekken aan te nemen. U maakt geheel naar eigen behoefte gebruik van Your Assistant. Incidenteel of continu, aan u de keus. Onze secretaresses betaalt u per daadwerkelijk gewerkte tijd volgens een vooraf meegedeeld uurtarief. Delen van uren worden naar rato in rekening gebracht.

U hoeft ons niet te melden dat u naar ons doorschakelt. Uw omleidingsnummer is altijd actief. We adviseren wel om ons te informeren als u voor een langere tijd afwezig bent. Zodat wij dit, indien nodig, kunnen communiceren naar degenen die voor u bellen.

U ontvangt van ieder telefoongesprek een bericht van ons via de e-mail. Vooraf kunt u aangeven naar welke e-mailadressen deze berichten verstuurd moeten worden. Het is mogelijk om de notities naar meer dan één adres te laten sturen. Als er voor u een bericht binnenkomt waarvan wij menen dat u met spoed geïnformeerd moet worden, zullen wij er alles aan doen om u hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld door u te bellen op uw mobiele nummer, uw voicemail in te spreken of door een sms te sturen.

U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een gepersonaliseerde tekst. Deze wordt volledig naar uw wensen ingesproken, Iedere werkdag wordt er bovendien gecontroleerd op nieuwe berichten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Volgens een onderzoek door Frankwatching voldoet 50% van de ondernemers aan de norm als het gaat om telefonische bereikbaarheid. Dit betekent dat bij slechts de helft van de bedrijven een klant binnen 15 seconden iemand aan de lijn krijgt. Maar hier is ook te zien dat één op de vijf bellers geen contact krijgt, omdat de telefoon helemaal niet opgenomen wordt. Dat moet dus beter kunnen. Met onze telefoondiensten zorgen wij ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de eisen van een goede telefonische service.

Een telefoniste kost een organisatie al snel een paar duizend euro per maand. Dat kan goedkoper. Door gebruik te maken van een shared service bureau worden bepaalde kosten verdeeld over meerdere organisaties. Denk hierbij aan werkplekinrichting, loonkosten en vervanging bij ziekte en vakanties. Dat levert u een aanzienlijke besparing op. Bovendien betaalt u per handeling tegen een vooraf afgesproken tarief.