yourassistant.nl

Antwoordservice

Antwoordservice aanvragen?

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan voor Antwoordservice

Antwoordservice

U wilt dat uw bedrijf altijd telefonisch bereikbaar is? Neem dan contact op met Your Assistant. Ons bedrijf is een professionele antwoordservice, die ervoor zorgt dat al uw klanten en relaties professioneel te woord worden gestaan. Wij hebben veel ervaring als antwoord service en hebben al voor een groot aantal verschillende bedrijven gewerkt. Uw klant zal niet weten dat hij met een externe antwoord service aan de lijn zit. Onze telefonistes zorgen ervoor dat ze op de hoogte zijn van waar het bij uw bedrijf allemaal om gaat, waarbij ze ook hun best doen om nieuwe klanten en opdrachten voor u te genereren. Bij ons is het net alsof onze telefonistes bij u in het bedrijf werkzaam zijn.

Persoonlijke telefoniste service

Meedenkend in gesprek

Gericht op het helpen van jouw bedrijf

Inzetbaar wanneer jij dat wilt

De antwoordservices van Your Assistant

Als uw bedrijf niet goed bereikbaar is via de telefoon, dan laat dat geen goede indruk van uw bedrijf achter. Ze beoordelen uw onderneming minder goed dan ze zouden doen als uw bedrijf wel goed te bereiken is.

 We raden u dan ook aan om met onze antwoordservice in zee te gaan.

 Wij hebben professionele mensen voor u klaarzitten, die ervoor zorgen dat u altijd bereikbaar bent. U hoeft dan geen fulltime telefoniste meer in dienst te nemen maar biedt uw klanten toch een perfecte telefoonservice. Onze telefonistes hebben ervaring in vele verschillende branches. Ze zorgen er altijd voor dat ze helemaal op de hoogte zijn van de activiteiten van uw bedrijf, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Altijd bereikbaar met de antwoord service van Your Assistant

We vertellen u graag meer over de antwoordservices van Your Assistant. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die ervoor zorgen dat uw bedrijf aan de telefoon een professionele uitstraling heeft. Onze telefonistes zijn vriendelijk, kundig en weten ook hoe ze ervoor moeten zorgen dat klanten een positief beeld krijgen van uw bedrijf. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. In een geheel vrijblijvend gesprek lichten we graag een en ander toe.

Telefoonservice

Iedere klant is goud waard. Uw klanten moeten zich begrepen voelen. Een professionele telefoonservice zorgt ervoor
dat klanten zich aan u binden.

€27,25 per maand

Per binnenkomend gesprek

€2,07

Per doorverbonden gesprek

€2,23

Afspraak in webagenda

€2,62

Verwacht u dat wij meer dan 500 gesprekken per maand voor u kunnen afhandelen? Informeer dan naar onze speciale enterprise tarieven.

Secretariaatservice

Een adequate secretaresse kan u flink ontzorgen door diverse taken van u over te nemen, zoals agenda- en rapportagebeheer.

Al vanaf 39,95

Al vanaf € 39,95 per uur maakt u gebruik van één van onze secretaresses.

We ontvingen een recensie van Koel
ICT om trots op te zijn

“ Your Assistant is een fijne partij om mee samen te werken. Ze staan al onze klanten vriendelijk te woord en formuleren de gesprekken netjes en duidelijk. De telefoon wordt altijd opgepakt en goed afgehandeld. Ook luisteren zij goed naar onze behoeftes en denken mee met ons bedrijf. Kortom een top bedrijf en een echte aanrader voor ieder bedrijf dat een fijne, gezellige en professionele klantenservice zoekt! ”

FAQ

U kunt al binnen enkele uren gebruik maken van onze telefoniste service. Wij hebben een aantal standaard gegevens van u nodig waarna u de doorschakeling kunt activeren.

Er zit geen maximum aan het aantal toestellen dat u naar ons kunt omleiden. Zowel vaste als mobiele nummers kunnen worden doorgeschakeld.

De gesprekken moeten direct bij ons uitkomen:
*210*omleidingsnummer#

De gesprekken komen eerst bij u terecht. Wordt er niet binnen een bepaalde tijd opgenomen, dan komt het gesprek automatisch bij Your Assistant uit:
*610*omleidingsnummer#

De gesprekken komen bij ons indien u telefonisch in gesprek bent:
*670*omleidingsnummer#

Gesprekken omleiden vanaf uw mobiele telefoon regelt u in het menu van het toestel.

Bij de meeste telefooncentrales is het daarnaast mogelijk om een “omleidingsknop” op een toestel te programmeren. Met één druk op de knop leidt u vervolgens de gesprekken om en haalt u de doorschakeling er ook weer af. Uw telefoonleverancier kan u hierover informeren.

Voor al onze diensten geldt dat u altijd een beroep op ons kunt doen. De maandelijkse bijdrage van onze telefoniste service houdt in dat wij tijdens onze openingstijden altijd beschikbaar zijn om uw gesprekken aan te nemen. U maakt geheel naar eigen behoefte gebruik van Your Assistant. Incidenteel of continu, aan u de keus. Onze secretaresses betaalt u per daadwerkelijk gewerkte tijd volgens een vooraf meegedeeld uurtarief. Delen van uren worden naar rato in rekening gebracht.

U hoeft ons niet te melden dat u naar ons doorschakelt. Uw omleidingsnummer is altijd actief. We adviseren wel om ons te informeren als u voor een langere tijd afwezig bent. Zodat wij dit, indien nodig, kunnen communiceren naar degenen die voor u bellen.

U ontvangt van ieder telefoongesprek een bericht van ons via de e-mail. Vooraf kunt u aangeven naar welke e-mailadressen deze berichten verstuurd moeten worden. Het is mogelijk om de notities naar meer dan één adres te laten sturen. Als er voor u een bericht binnenkomt waarvan wij menen dat u met spoed geïnformeerd moet worden, zullen wij er alles aan doen om u hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld door u te bellen op uw mobiele nummer, uw voicemail in te spreken of door een sms te sturen.

U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een gepersonaliseerde tekst. Deze wordt volledig naar uw wensen ingesproken, Iedere werkdag wordt er bovendien gecontroleerd op nieuwe berichten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Volgens een onderzoek door Frankwatching voldoet 50% van de ondernemers aan de norm als het gaat om telefonische bereikbaarheid. Dit betekent dat bij slechts de helft van de bedrijven een klant binnen 15 seconden iemand aan de lijn krijgt. Maar hier is ook te zien dat één op de vijf bellers geen contact krijgt, omdat de telefoon helemaal niet opgenomen wordt. Dat moet dus beter kunnen. Met onze telefoondiensten zorgen wij ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de eisen van een goede telefonische service.

Een telefoniste kost een organisatie al snel een paar duizend euro per maand. Dat kan goedkoper. Door gebruik te maken van een shared service bureau worden bepaalde kosten verdeeld over meerdere organisaties. Denk hierbij aan werkplekinrichting, loonkosten en vervanging bij ziekte en vakanties. Dat levert u een aanzienlijke besparing op. Bovendien betaalt u per handeling tegen een vooraf afgesproken tarief.