yourassistant.nl

5832c8a507b54

Telefoondienst

Het is voor elk bedrijf belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Per slot van rekening belt een klant altijd met een goede reden. Misschien hebben ze een vraag over uw producten, maar het kan ook dat ze een bestelling door willen geven. Het is voor klanten erg belangrijk om dan geholpen te worden door een telefoniste die klantvriendelijk is en die verstand van zaken heeft. Met de telefoondienst van Your Assistant zorgt u ervoor dat u altijd iemand klaar heeft staan die weet waar het om draait. Vandaar ook dat wij u aanraden om contact met ons op te nemen als u een professionele telefoniste nodig heeft. Onze telefoon dienst draagt bij aan de positieve uitstraling van uw bedrijf.

Telefoondiensten voor uw bedrijf

Als uw bedrijf niet goed bereikbaar is, dan heeft dat een negatieve invloed op het beeld dat klanten van u hebben. Dit geldt ook voor telefonisten die niet weten waar ze het over hebben, of die niet klantvriendelijk zijn. Bij ons zijn al onze medewerkers dusdanig opgeleid dat ze zo voor u aan de slag kunnen. Uw klanten zullen daarbij nooit doorhebben dat ze met een externe telefoondienst in contact zijn. Wij zien altijd direct dat er een klant is die voor uw bedrijf belt en kunnen uw klanten zodoende altijd meteen helpen. Wij beantwoorden vragen, maar kunnen ook doorschakelen naar andere personen binnen uw organisatie, of boodschappen voor u aannemen. Deze worden dan direct door ons naar u doorgestuurd.

Meer weten over onze telefoon dienst?

Wilt u meer weten over Your Assistant en de diensten die we u aanbieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We kunnen dan in een vrijblijvend gesprek met u doornemen wat uw wensen zijn en hoe wij er voor gaan zorgen dat deze worden vervuld. Met de telefoondiensten van Your Assistant heeft u altijd een ervaren en enthousiaste telefoniste voor u aan de lijn zitten!