yourassistant.nl

Telefoondienst op afstand

Telefoondienst op afstand aanvragen?

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan voor Telefoondienst op afstand

Altijd bereikbaar met een telefoondienst op afstand

Voor bedrijven is het zeer belangrijk om altijd goed bereikbaar te blijven. Een klant kan een vraag hebben over uw producten of diensten of een klant wil juist een bestelling plaatsen. 

Wanneer u niet bereikbaar bent, dan ligt de concurrentie al snel op de loer en zal de klant bij een ander een bestelling plaatsen. Het bereikbaar zijn is één van de methodes voor een betere klanttevredenheid. Een slechte telefonische bereikbaarheid zal daarom uw goede naam aantasten of zelfs leiden tot negatieve referenties over uw bedrijf. 

Als u weet dat u niet altijd bereikbaar bent, dan kunt u hiervoor een oplossing vinden met een telefoondienst op afstand.

Persoonlijke telefoniste service

Meedenkend in gesprek

Gericht op het helpen van jouw bedrijf

Inzetbaar wanneer jij dat wilt

Een op afstand telefoondienst alsof het uw eigen telefoniste is

Het inhuren van een op afstand telefoondienst, houdt in dat u uw telefoontjes doorschakelt naar een extern dienstverlenend bedrijf. U mag er dan vanuit gaan, dat de telefoniste die de telefoontjes voor u aanneemt, professioneel is en uw bedrijf ook enigszins kent. Zo kan zij klanten goed en vriendelijk te woord staan en zal ze er voor zorgen dat er direct actie wordt ondernomen als er spoed bij komt kijken. Van alle gesprekken wordt een gespreksnotitie gemaakt, die u per e-mail ontvangt. Zo heeft u dus altijd een goed overzicht wie u over de dag gebeld heeft en kunt uzelf de betreffende personen terugbellen. Het aantal telefoontjes die u kunt doorschakelen is onbeperkt en bovendien altijd goedkoper dan een volwaardige telefoniste in dienst nemen.

Een op afstand telefoondienst alsof het uw eigen telefoniste is

Het inhuren van een op afstand telefoondienst, houdt in dat u uw telefoontjes doorschakelt naar een extern dienstverlenend bedrijf. U mag er dan vanuit gaan, dat de telefoniste die de telefoontjes voor u aanneemt, professioneel is en uw bedrijf ook enigszins kent. 

Zo kan zij klanten goed en vriendelijk te woord staan en zal ze er voor zorgen dat er direct actie wordt ondernomen als er spoed bij komt kijken. Van alle gesprekken wordt een gespreksnotitie gemaakt, die u per e-mail ontvangt. 

Zo heeft u dus altijd een goed overzicht wie u over de dag gebeld heeft en kunt uzelf de betreffende personen terugbellen. Het aantal telefoontjes die u kunt doorschakelen is onbeperkt en bovendien altijd goedkoper dan een volwaardige telefoniste in dienst nemen.

Telefoondienst op afstand inhuren via Your Assistant

Een goede telefonische bereikbaar is uitermate belangrijk voor alle bedrijven en dus ook voor uw organisatie. Wilt u voorkomen dat u een slechte naam krijgt doordat u soms onbereikbaar bent, maak dan gebruik van de diensten van Your Assistant. Onze deskundige telefonisten zetten uw bedrijf op de eerste plaats en zorgen voor een goede bereikbaarheid en een professioneel en vriendelijk telefoongesprek. Met onze dienstverlening bent u als bedrijf telefonisch altijd goed bereikbaar. 

Meer weten over onze telefoon service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.

Telefoondienst op afstand inhuren via Your Assistant

Een goede telefonische bereikbaar is uitermate belangrijk voor alle bedrijven en dus ook voor uw organisatie. Wilt u voorkomen dat u een slechte naam krijgt doordat u soms onbereikbaar bent, maak dan gebruik van de diensten van Your Assistant. Onze deskundige telefonisten zetten uw bedrijf op de eerste plaats en zorgen voor een goede bereikbaarheid en een professioneel en vriendelijk telefoongesprek. Met onze dienstverlening bent u als bedrijf telefonisch altijd goed bereikbaar. 

Meer weten over onze telefoon service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.

FAQ

U kunt al binnen enkele uren gebruik maken van onze telefoniste service. Wij hebben een aantal standaard gegevens van u nodig waarna u de doorschakeling kunt activeren.

Er zit geen maximum aan het aantal toestellen dat u naar ons kunt omleiden. Zowel vaste als mobiele nummers kunnen worden doorgeschakeld.

De gesprekken moeten direct bij ons uitkomen:
*210*omleidingsnummer#

De gesprekken komen eerst bij u terecht. Wordt er niet binnen een bepaalde tijd opgenomen, dan komt het gesprek automatisch bij Your Assistant uit:
*610*omleidingsnummer#

De gesprekken komen bij ons indien u telefonisch in gesprek bent:
*670*omleidingsnummer#

Gesprekken omleiden vanaf uw mobiele telefoon regelt u in het menu van het toestel.

Bij de meeste telefooncentrales is het daarnaast mogelijk om een “omleidingsknop” op een toestel te programmeren. Met één druk op de knop leidt u vervolgens de gesprekken om en haalt u de doorschakeling er ook weer af. Uw telefoonleverancier kan u hierover informeren.

Voor al onze diensten geldt dat u altijd een beroep op ons kunt doen. De maandelijkse bijdrage van onze telefoniste service houdt in dat wij tijdens onze openingstijden altijd beschikbaar zijn om uw gesprekken aan te nemen. U maakt geheel naar eigen behoefte gebruik van Your Assistant. Incidenteel of continu, aan u de keus. Onze secretaresses betaalt u per daadwerkelijk gewerkte tijd volgens een vooraf meegedeeld uurtarief. Delen van uren worden naar rato in rekening gebracht.

U hoeft ons niet te melden dat u naar ons doorschakelt. Uw omleidingsnummer is altijd actief. We adviseren wel om ons te informeren als u voor een langere tijd afwezig bent. Zodat wij dit, indien nodig, kunnen communiceren naar degenen die voor u bellen.

U ontvangt van ieder telefoongesprek een bericht van ons via de e-mail. Vooraf kunt u aangeven naar welke e-mailadressen deze berichten verstuurd moeten worden. Het is mogelijk om de notities naar meer dan één adres te laten sturen. Als er voor u een bericht binnenkomt waarvan wij menen dat u met spoed geïnformeerd moet worden, zullen wij er alles aan doen om u hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld door u te bellen op uw mobiele nummer, uw voicemail in te spreken of door een sms te sturen.

U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een gepersonaliseerde tekst. Deze wordt volledig naar uw wensen ingesproken, Iedere werkdag wordt er bovendien gecontroleerd op nieuwe berichten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Volgens een onderzoek door Frankwatching voldoet 50% van de ondernemers aan de norm als het gaat om telefonische bereikbaarheid. Dit betekent dat bij slechts de helft van de bedrijven een klant binnen 15 seconden iemand aan de lijn krijgt. Maar hier is ook te zien dat één op de vijf bellers geen contact krijgt, omdat de telefoon helemaal niet opgenomen wordt. Dat moet dus beter kunnen. Met onze telefoondiensten zorgen wij ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de eisen van een goede telefonische service.

Een telefoniste kost een organisatie al snel een paar duizend euro per maand. Dat kan goedkoper. Door gebruik te maken van een shared service bureau worden bepaalde kosten verdeeld over meerdere organisaties. Denk hierbij aan werkplekinrichting, loonkosten en vervanging bij ziekte en vakanties. Dat levert u een aanzienlijke besparing op. Bovendien betaalt u per handeling tegen een vooraf afgesproken tarief.