yourassistant.nl

5832c8a56d572

Altijd bereikbaar met een telefoondienst op afstand

Voor bedrijven is het zeer belangrijk om altijd goed bereikbaar te blijven. Een klant kan een vraag hebben over uw producten of diensten of een klant wil juist een bestelling plaatsen. Wanneer u niet bereikbaar bent, dan ligt de concurrentie al snel op de loer en zal de klant bij een ander een bestelling plaatsen. Het bereikbaar zijn is één van de methodes voor een betere klanttevredenheid. Een slechte telefonische bereikbaarheid zal daarom uw goede naam aantasten of zelfs leiden tot negatieve referenties over uw bedrijf. Als u weet dat u niet altijd bereikbaar bent, dan kunt u hiervoor een oplossing vinden met een telefoondienst op afstand. 

Een op afstand telefoondienst alsof het uw eigen telefoniste is

Het inhuren van een op afstand telefoondienst, houdt in dat u uw telefoontjes doorschakelt naar een extern dienstverlenend bedrijf. U mag er dan vanuit gaan, dat de telefoniste die de telefoontjes voor u aanneemt, professioneel is en uw bedrijf ook enigszins kent. Zo kan zij klanten goed en vriendelijk te woord staan en zal ze er voor zorgen dat er direct actie wordt ondernomen als er spoed bij komt kijken. Van alle gesprekken wordt een gespreksnotitie gemaakt, die u per e-mail ontvangt. Zo heeft u dus altijd een goed overzicht wie u over de dag gebeld heeft en kunt uzelf de betreffende personen terugbellen. Het aantal telefoontjes die u kunt doorschakelen is onbeperkt en bovendien altijd goedkoper dan een volwaardige telefoniste in dienst nemen. 

Telefoondienst op afstand inhuren via Your Assistant

Een goede telefonische bereikbaar is uitermate belangrijk voor alle bedrijven en dus ook voor uw organisatie. Wilt u voorkomen dat u een slechte naam krijgt doordat u soms onbereikbaar bent, maak dan gebruik van de diensten van Your Assistant. Onze deskundige telefonisten zetten uw bedrijf op de eerste plaats en zorgen voor een goede bereikbaarheid en een professioneel en vriendelijk telefoongesprek. Met onze dienstverlening bent u als bedrijf telefonisch altijd goed bereikbaar. 

Meer weten over onze telefoon service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.