yourassistant.nl

5832c8a56d572

Met een telefoondienst fysio worden cliënten deskundig te woord gestaan

Het is voor te stellen dat in een grote fysiotherapiepraktijk een telefoniste en/of een telefoniste aanwezig zijn. Zij regelen dan de vragen van cliënten en leggen afspraken vast in de agenda. Bent u een zelfstandige fysiotherapeut en moet u alles in uw eentje doen, dan is het beantwoorden van telefoontjes een stuk lastiger. Helemaal als u bezig bent met een cliënt, dan is het onmogelijk om een dan binnenkomend telefoontje te beantwoorden. U kunt immers niet zomaar de behandeling stopzetten om de telefoon aan te nemen. Dan kan een telefoondienst voor fysio uitkomst bieden.

Fysio telefoondienst als ondersteunende dienst voor u

Met een fysio telefoondienst wordt u veel werk uit handen genomen. U kunt zich gerust bezighouden met het behandelen met cliënten. Wanneer de telefoon gaat, dan wordt deze automatisch doorgeschakeld naar de fysio telefoondienst. Cliënten worden altijd vriendelijk van antwoord voorzien door een professionele telefoniste. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van een secretaressedienst, zodat klanten bij de fysio telefoondienst ook hun afspraken kunnen plannen. Het maken van een afspraak zal voornamelijk veel voor worden gebeld. Kan de telefoniste de cliënt niet verder helpen, dan wordt er een telefoonnotitie gemaakt en naar u gemaild. U weet met een fysio telefoondienst dat uw telefoontjes altijd professioneel worden beantwoord. 

De telefoondienst fysiotherapie van Your Assistant

Heeft u als fysiotherapeut ook ondersteuning nodig van een telefoniste of secretaresse? U hoeft hier niemand voor aan te nemen, u maakt gewoon gebruik van de diensten van Your Assistant. Onze telefoondienst fysiotherapie is dan wel een dienst op afstand, maar daar zullen uw cliënten niets van merken. Zij zullen denken dat zij met de praktijk zijn verbonden. Dit komt mede door onze professionele telefonisten die zich in uw praktijk hebben verdiept en altijd vriendelijk en proactief zijn. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over onze diensten.

Meer weten over onze telefoon service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.