yourassistant.nl

5832c8a56d572

Telefoonaanname

U wilt dat uw bedrijf aan de telefoon een professionele uitstraling heeft naar uw klanten toe? Voor een klantvriendelijke telefoonaanname door mensen met verstand van zaken schakelt u Your Assistant in. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die weten hoe ze met uw klanten om moeten gaan. Als u ons inschakelt voor uw telefoon aanname, dan zullen uw klanten geen idee hebben dat ze contact hebben met een externe telefoondienst. Onze telefonistes zorgen dat ze helemaal op de hoogte zijn van het reilen en zeilen binnen uw bedrijf, zodat ze uw klanten kundig te woord kunnen staan. Eventueel kunnen ze dan mensen doorverbinden naar mensen binnen uw bedrijf. U kunt er bij ons ook op rekenen dat onze mensen doorpakken. Als ze een opening zien om extra klandizie voor u binnen te halen, dan kunnen ze hier ook actie voor ondernemen.

Professionele telefoon aannames

Uw bedrijf moet goed bereikbaar zijn voor klanten. Of ze nu vragen hebben of een bestelling willen plaatsen, ze verwachten dat ze iemand aan de lijn krijgen als ze bellen. Natuurlijk moet de persoon aan de andere kant van de lijn dan kundig zijn, alsmede klantvriendelijk. Uw klanten willen goed geholpen worden. Als dit ook gebeurt, dan kunt u er op rekenen dat ze een positief beeld krijgen van uw bedrijf. De mensen van Your Assistant zorgen ervoor dat u deze positieve beoordeling ook krijgt. Ze zetten zich volledig in om uw klanten zo goed mogelijk te helpen. Ze hebben vele jaren ervaring met telefoon aannames en zetten deze ervaring ook graag voor u in! Neem daarom vandaag nog contact met ons op over onze telefoonaanname service.

Telefoonaanname service op maat

U kunt bij ons uw telefoonaannames helemaal naar wens indelen. Bij elke telefoon aanname die door een van onze mensen wordt uitgevoerd kunt u er zeker van zijn dat dit professioneel gebeurt. Wij willen graag dat uw klanten een zo goed mogelijk beeld krijgen van uw bedrijf en proberen dit met elke telefoonaanname zo positief mogelijk te beïnvloeden.