yourassistant.nl

58ee51fc3cea4

WAAROM?

BETROKKEN

PERSOONLIJK

ENTHOUSIAST

MEEDENKEND

Telefoon service

Onze telefoon service zorgt voor een goede bereikbaarheid wat weer belangrijk is voor uw organisatie. Wij kunnen er voor zorgen dat u altijd optimaal bereikbaar bent. Onze telefoonservice biedt een oplossing als u druk, veel onderweg of vaak in bespreking bent. Met onze telefoon service schakelt u de telefoon naar ons door en wij zullen uw telefoontjes professioneel beantwoorden. Uw klanten worden vriendelijk te woord gestaan en u kunt de telefoontjes op een later tijdstip, als het u wel uitkomt, afhandelen. U kunt ervoor kiezen om alle telefoontjes direct door te schakelen dan wel de telefoontjes door te schakelen wanneer u niet, na een aantal keer overgaan, zelf opneemt.

Telefoon service = gegarandeerde bereikbaarheid

U weet als geen ander, dat u als ondernemer altijd druk bezig bent, waardoor bepaalde taken geregeld niet altijd die aandacht kunnen krijgen die eigenlijk wel nodig is voor een gezonde bedrijfsvoering. Telefoontjes die bijvoorbeeld tijdens een bespreking binnenkomen of u storen tijdens de momenten dat u alles op alles moet zetten om met uw werk een bepaalde deadline te kunnen halen, kunnen u voor wat betreft uw werk in een lastige spagaat brengen. Dergelijke stress kunt u eenvoudig en goedkoop voorkomen door gebruik te maken van onze telefoon service.

Op de momenten dat u even niet telefonisch gestoord wenst te worden, schakelt u eenvoudig uw telefoon door naar onze telefonistes. Zij nemen vervolgens de telefoon aan met uw bedrijfsnaam. Aansluitend hierop wordt elk telefoongesprek door hen gerapporteerd, zodat u precies weet wie er gebeld heeft en wat voor aanvullende acties de beller eventueel van u verwacht. U kunt de medewerkers van onze telefoon service uiterst flexibel inzetten. Dit heeft tevens de prettige bijkomstigheid, dat u uitsluitend betaalt voor onze dienstverlening op de momenten dat we daadwerkelijk voor u aan het werk zijn.

Professionele telefoon service

Met een professionele telefoon service is uw organisatie altijd optimaal bereikbaar. Onze telefoniste zorgt ervoor dat uw klanten vriendelijk te woord worden gestaan en stellen u per mail of per sms op de hoogte van het aantal telefoontjes en de bijzonderheden. U hoeft de telefoon alleen maar door te schakelen naar onze professionele telefoon service en uw klanten en leveranciers worden vakkundig te woord gestaan. Elk telefoontje wordt vanuit de naam van uw bedrijf afgewikkeld. Klanten zullen het verschil nauwelijks kunnen merken. De dringende gesprekken kunnen desgewenst direct naar u worden doorgeschakeld. Meer weten over onze telefoon service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.