yourassistant.nl

5832c8a56d572

Telefoon doorschakelen

Telefoon doorschakel service

U heeft een bedrijf en bent op zoek naar iemand die de telefoon professioneel voor u kan beantwoorden. Misschien heeft u geen ruimte om binnen uw bedrijf iemand fulltime in dienst te nemen voor dit werk. Het kan natuurlijk ook dat de personen binnen uw bedrijf die de telefoon opnemen de hoeveelheid werk niet aankunnen. Met Your Assistant kunt u uw telefoon doorschakelen naar onze professionele telefoondienst. Wij hebben telefonistes in dienst die op klantvriendelijke wijze uw telefoontjes opnemen en die ervoor zorgen dat uw klanten een positief beeld van uw bedrijf krijgen. Wij zorgen ervoor dat onze telefonistes helemaal op de hoogte zijn van de werkzaamheden van uw bedrijf, zodat ze uw klanten perfect kunnen helpen.

Telefoon doorschakel service

Voor een professionele telefoon doorschakelen service neemt u contact op met Your Assistant. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf altijd telefonisch bereikbaar is. Een slechte telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf kan een negatieve beeld van uw onderneming oproepen. Dat wilt u toch ook voorkomen? Wij hebben een enthousiast en ervaren team dat graag voor u aan de slag gaat. Wij staan al uw klanten te woord met de professionaliteit die ze van uw onderneming verwachten. We beantwoorden niet alleen vragen, maar pakken ook door. Als er zich een kans voordoet dat wij een klant kunnen aansporen zaken met u te doen, dan zullen wij deze niet laten liggen. Laat ook uw telefoon doorschakelen naar ons professionele bedrijf.

De professionele telefoon doorschakelen service

Met de telefoon doorschakel service van Your Assistant zorgt u ervoor dat klanten nooit blijven hangen. Wij beantwoorden uw telefoontjes op klantvriendelijke, professionele wijze. Zo weet u zeker dat de mensen die contact op willen nemen met uw bedrijf een positief beeld krijgen van uw onderneming. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even vrijblijvend contact met ons op. We lichten onze diensten graag aan u toe.