yourassistant.nl

Telefoon doorschakelen

Telefoon doorschakelen aanvragen?

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan voor telefoon doorschakelen

Telefoon doorschakel service

U heeft een bedrijf en bent op zoek naar iemand die de telefoon professioneel voor u kan beantwoorden. Misschien heeft u geen ruimte om binnen uw bedrijf iemand fulltime in dienst te nemen voor dit werk. 

Het kan natuurlijk ook dat de personen binnen uw bedrijf die de telefoon opnemen de hoeveelheid werk niet aankunnen. Met Your Assistant kunt u uw telefoon doorschakelen naar onze professionele telefoondienst. 

Wij hebben telefonistes in dienst die op klantvriendelijke wijze uw telefoontjes opnemen en die ervoor zorgen dat uw klanten een positief beeld van uw bedrijf krijgen. 

Wij zorgen ervoor dat onze telefonistes helemaal op de hoogte zijn van de werkzaamheden van uw bedrijf, zodat ze uw klanten perfect kunnen helpen.

Persoonlijke telefoniste service

Meedenkend in gesprek

Gericht op het helpen van jouw bedrijf

Inzetbaar wanneer jij dat wilt

Telefoon doorschakel service

Voor een professionele telefoon doorschakelen service neemt u contact op met Your Assistant. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf altijd telefonisch bereikbaar is. 

Een slechte telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf kan een negatieve beeld van uw onderneming oproepen. Dat wilt u toch ook voorkomen? Wij hebben een enthousiast en ervaren team dat graag voor u aan de slag gaat. 

Wij staan al uw klanten te woord met de professionaliteit die ze van uw onderneming verwachten. We beantwoorden niet alleen vragen, maar pakken ook door. A

ls er zich een kans voordoet dat wij een klant kunnen aansporen zaken met u te doen, dan zullen wij deze niet laten liggen. Laat ook uw telefoon doorschakelen naar ons professionele bedrijf.

De professionele telefoon doorschakelen service

Met de telefoon doorschakel service van Your Assistant zorgt u ervoor dat klanten nooit blijven hangen. Wij beantwoorden uw telefoontjes op klantvriendelijke, professionele wijze. Zo weet u zeker dat de mensen die contact op willen nemen met uw bedrijf een positief beeld krijgen van uw onderneming. 

Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even vrijblijvend contact met ons op. We lichten onze diensten graag aan u toe.

FAQ

U kunt al binnen enkele uren gebruik maken van onze telefoniste service. Wij hebben een aantal standaard gegevens van u nodig waarna u de doorschakeling kunt activeren.

Er zit geen maximum aan het aantal toestellen dat u naar ons kunt omleiden. Zowel vaste als mobiele nummers kunnen worden doorgeschakeld.

De gesprekken moeten direct bij ons uitkomen:
*210*omleidingsnummer#

De gesprekken komen eerst bij u terecht. Wordt er niet binnen een bepaalde tijd opgenomen, dan komt het gesprek automatisch bij Your Assistant uit:
*610*omleidingsnummer#

De gesprekken komen bij ons indien u telefonisch in gesprek bent:
*670*omleidingsnummer#

Gesprekken omleiden vanaf uw mobiele telefoon regelt u in het menu van het toestel.

Bij de meeste telefooncentrales is het daarnaast mogelijk om een “omleidingsknop” op een toestel te programmeren. Met één druk op de knop leidt u vervolgens de gesprekken om en haalt u de doorschakeling er ook weer af. Uw telefoonleverancier kan u hierover informeren.

Voor al onze diensten geldt dat u altijd een beroep op ons kunt doen. De maandelijkse bijdrage van onze telefoniste service houdt in dat wij tijdens onze openingstijden altijd beschikbaar zijn om uw gesprekken aan te nemen. U maakt geheel naar eigen behoefte gebruik van Your Assistant. Incidenteel of continu, aan u de keus. Onze secretaresses betaalt u per daadwerkelijk gewerkte tijd volgens een vooraf meegedeeld uurtarief. Delen van uren worden naar rato in rekening gebracht.

U hoeft ons niet te melden dat u naar ons doorschakelt. Uw omleidingsnummer is altijd actief. We adviseren wel om ons te informeren als u voor een langere tijd afwezig bent. Zodat wij dit, indien nodig, kunnen communiceren naar degenen die voor u bellen.

U ontvangt van ieder telefoongesprek een bericht van ons via de e-mail. Vooraf kunt u aangeven naar welke e-mailadressen deze berichten verstuurd moeten worden. Het is mogelijk om de notities naar meer dan één adres te laten sturen. Als er voor u een bericht binnenkomt waarvan wij menen dat u met spoed geïnformeerd moet worden, zullen wij er alles aan doen om u hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld door u te bellen op uw mobiele nummer, uw voicemail in te spreken of door een sms te sturen.

U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een gepersonaliseerde tekst. Deze wordt volledig naar uw wensen ingesproken, Iedere werkdag wordt er bovendien gecontroleerd op nieuwe berichten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Volgens een onderzoek door Frankwatching voldoet 50% van de ondernemers aan de norm als het gaat om telefonische bereikbaarheid. Dit betekent dat bij slechts de helft van de bedrijven een klant binnen 15 seconden iemand aan de lijn krijgt. Maar hier is ook te zien dat één op de vijf bellers geen contact krijgt, omdat de telefoon helemaal niet opgenomen wordt. Dat moet dus beter kunnen. Met onze telefoondiensten zorgen wij ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de eisen van een goede telefonische service.

Een telefoniste kost een organisatie al snel een paar duizend euro per maand. Dat kan goedkoper. Door gebruik te maken van een shared service bureau worden bepaalde kosten verdeeld over meerdere organisaties. Denk hierbij aan werkplekinrichting, loonkosten en vervanging bij ziekte en vakanties. Dat levert u een aanzienlijke besparing op. Bovendien betaalt u per handeling tegen een vooraf afgesproken tarief.