yourassistant.nl

58ee51fc3cea4

WAAROM?

BETROKKEN

PERSOONLIJK

ENTHOUSIAST

MEEDENKEND

Antwoordservice

Een klantvriendelijke telefoniste nodig?

Bent u vaak druk, veel onderweg of heeft u regelmatig een belangrijke bespreking? Wij kunnen ervoor zorgen dat u geen storende telefoontjes op ongewenste momenten. Uw telefoon beantwoorden is onze specialiteit. Met onze antwoordservice bent u altijd optimaal bereikbaar. De telefonistes van onze antwoordservice kunnen uw telefoon beantwoorden op de momenten dat het voor u onmogelijk is. En u kunt de telefoontjes afhandelen wanneer het u uitkomt. Onze telefonistes van onze antwoordservice zullen niet alleen professioneel maar uiteraard ook vriendelijk uw telefoon beantwoorden.

Geen telefoontje meer missen

Klanten vinden het prettig om snel contact te kunnen leggen met u en uw bedrijf. Toch heeft u niet altijd de tijd voor het telefoon beantwoorden. Ofwel u bent voor een andere klant hard aan het werk, u zit in een bespreking of bent onderweg om een klus te klaren. Hoewel u handsfree kunt bellen in de auto, is het niet de beste plek en het beste moment om zaken te noteren, op te zoeken of zorgvuldig te formuleren. Als uw klant niemand aan de lijn krijgt, of altijd alleen de voicemail, is dat ook geen goed signaal. Uw problemen lossen zich meteen op als u onze antwoordservice inschakelt voor het telefoon beantwoorden. Wij zorgen voor een persoonlijk en vriendelijk contact aan de telefoon, zodat u geen telefoontje en geen klant meer hoeft te missen.

Nooit meer een oproep onbeantwoord met onze antwoordservice

Het niet beantwoorden van de telefoon geeft bij klanten een onbetrouwbaar beeld. Ook wanneer uw telefoon vaak doorschakelt door uw voicemail is de kans groot dat uw klanten uiteindelijk afhaken. Het merendeel van de klanten wil te woord gestaan worden en liever geen bericht inspreken. Wanneer wij uw telefoon beantwoorden kunt u dat heel eenvoudig voorkomen. Onze antwoordservice zorgt er graag voor dat uw klanten vriendelijk te woord gestaan worden. Wij werken met duidelijke abonnementen welke per maand op te zeggen zijn. U kunt onze antwoordservice dus inschakelen op de momenten dat u dat wenst.

Meer weten over onze telefoon beantwoorden service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.