yourassistant.nl

5832c8a507b54

Telefoniste

De eerste indruk is vaak de belangrijkste en dat geld ook voor de klanten en potentiële klanten van uw onderneming. Het eerste contact van een (potentiële) klant is vaak de telefoniste. Zij is het visitekaartje van uw onderneming. Een correct en vakkundig contact aan de telefoon straalt professionalisme uit en dat is goed voor het vertrouwen van de klant en de omzet van de onderneming.

Vooral in kleinere ondernemingen of snelgroeiende ondernemingen is het opvullen van de positie van telefoniste vaak een sluitpost in de begroting, met als gevolg dat iedereen de telefoon beantwoord. De professionele telefonistes van Your Assistant kunnen een ontlasting voor uw organisatie betekenen. Uw medewerkers doen waar zij goed in zijn en wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw telefoontjes. Er zijn diverse abonnementen mogelijk en u zit nergens aan vast.

Telefoniste nodig?

Your Assistant denkt met u mee als u een telefoniste nodig heeft. Onze telefoniste kan de telefoontjes die voor u bestemd zijn professioneel beantwoorden en uw klanten vriendelijk te woord staan. De boodschappen worden door onze telefoniste genoteerd en per mail of sms naar u doorgestuurd. U kunt ondertussen ongestoord doorwerken en de telefoontjes afhandelen zodra het u uitkomt. U kunt zelf aangeven hoe u wilt dat de telefoniste communiceert. De telefoniste handelt volledig volgens uw instructies.

Het visitekaartje van uw onderneming

Als u een telefoniste nodig heeft kiest u afhankelijk van de intensiteit van het telefoonverkeer voor het abonnement dat bij u past. Indien nodig kunnen wij de spoedtelefoontjes naar u doorverbinden en zelfs afspraken voor u plannen. Onze telefoniste zorgt ervoor dat uw telefoontjes beantwoord worden en wij geven u alle vrijheid met onze variabele en andere voordelige abonnementen. Zonder entreekosten, opzegtermijn of langlopende verplichtingen. U kunt alle abonnementen per maand opzeggen.

Meer weten over onze telefoniste dienst? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168 – 479000.