yourassistant.nl

58ef45cc10b74
BETROKKEN

PERSOONLIJK

ACCURAAT

INLEVEND

MEEDENKEND

Telefoniste service ​​​​​

Op maat gemaakte telefoondiensten ​​​

Wij garanderen optimale bereikbaarheid van uw organisatie. Met onze telefoondienst worden uw klanten altijd deskundig te woord gestaan. Voor hen is het alsof de telefoniste in uw bedrijf aanwezig is.

Slechte telefonische bereikbaarheid heeft een negatieve invloed op de beoordeling van een onderneming. Dat wil je als ondernemer hoe dan ook voorkomen. Schakel daarom een specialistisch kantoor zoals Your Assistant in.

Betere bereikbaarheid

Ons enthousiaste en ervaren team zorgt ervoor dat uw klanten professioneel te woord worden gestaan. En dat ze tevreden zijn over uw organisatie. Wij zijn niet alleen klantgericht, maar pakken ook goed door. Zo stimuleren we bellers om zaken te doen met uw organisatie. Spoedgevallen en orders worden door ons snel opgepakt.

Tarieven

Al vanaf € 23,00 per maand heeft u uw eigen fulltime telefoniste van Your Assistant. Ervaring heeft geleerd dat wij een toegevoegde waarde hebben voor onze klanten. Wilt u dit ook ervaren? Neem dan snel contact met ons op.

Hoe werkt onze telefoondienst?

Wij spreken van tevoren met u af hoe telefoongesprekken worden afgehandeld en zullen deze afspraken naleven. Als onze telefoon gaat, kunnen wij direct zien dat het om een oproep voor uw bedrijf gaat. Wij antwoorden in naam van uw bedrijf en staan uw klant altijd vriendelijk en professioneel te woord. Ook kunnen we de klant doorverbinden met een ander nummer of u per e-mail of SMS een bericht doorsturen.