yourassistant.nl

5832c8a56d572

Met een telefoniste op afstand altijd bereikbaar

De functie van telefoniste mag in een organisatie niet onderschat worden. Voor veel potentiële klanten is de telefoniste het eerste contact met een bedrijf. Zij zorgt ervoor dat de persoon aan de telefoon wordt doorverbonden met de juiste persoon en dat de klant een goede indruk van de organisatie krijgt. De telefoniste is essentieel en is het visitekaartje die de eerste beeldvorming van uw bedrijf voor potentiële klanten vormt. Heeft u een kleiner bedrijf, dan kan het zijn dat u geen telefoniste in dienst heeft. U heeft waarschijnlijk geen tijd om alle telefoontjes aan te nemen. Een telefoniste op afstand is dan een goed alternatief. 

Een op afstand telefoniste vertegenwoordigt uw bedrijf

Met een op afstand telefoniste, worden al uw telefoontjes of enkel de telefoontjes die u niet kunt of wilt opnemen doorgeschakeld naar een extern bedrijf. De op afstand telefoniste vertegenwoordigt hierdoor uw bedrijf. De telefoniste wordt goed geïnstrueerd en zal altijd een waardige vertegenwoordiger zijn, die betrokken is, enthousiast en meedenkend. De klant aan de lijn zal niet doorhebben dat uw telefoontje wordt doorgeschakeld en het idee hebben dat hij of zij rechtstreeks met uw organisatie belt. Dit is juist wat u wilt bereiken. De telefoniste kan het telefoontje desnoods direct doorschakelen, maar u kunt ook via e-mail een telefoonnotitie ontvangen. De klant wordt telefonisch altijd vriendelijke en goed geholpen en zal zeer tevreden zijn over het contact met uw bedrijf. 

Een telefoniste op afstand inhuren inhuren bij Your Assistant

Wilt u een betrouwbare telefoniste op afstand inhuren om uw onderneming te vertegenwoordigen? Neemt u dan eens contact op met Your Assistant. Welk soort bedrijf u ook heeft, wij kunnen voor u de juiste telefoniste op afstand leveren. Onze telefonistes beantwoorden uw doorgeschakelde telefoontjes op een professionele en deskundige wijze. Hoewel ons kantoor in Willemstad is gevestigd, zal de klant hier niets van merken. Met onze telefonistes weet u zeker dat uw klanten en contacten op de juiste wijze gehoord worden. 

Meer weten? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.