yourassistant.nl

5832c8a56d572

Telefonische antwoordservice

Hoog op de lijst van irritaties van klanten van een bedrijf staat de gebrekkige telefonische bereikbaarheid. U wilt toch ook graag dat uw klanten altijd met u in contact kunnen treden als dit nodig is? Weinig dingen zijn zo frustrerend als een klant die met een belangrijke vraag zit en die dan geen contact met u kan krijgen. En stelt u zich eens voor dat een klant een bestelling bij u wil maken? Als deze dan geen contact met u kan krijgen, dan is de stap naar uw concurrent snel gemaakt… Met de telefonische antwoordservice van Your Assistant zorgt u ervoor dat u altijd bereikbaar bent. Wij hebben telefonistes in dienst die vanuit ons eigen kantoor zorgen dat klanten altijd goed worden geholpen.

De telefoon antwoordservice voor uw bedrijf

Met de telefoon antwoord service van Your Assistant zorgt u ervoor dat klanten nooit hoeven te wachten als ze u om een belangrijke reden bellen. Wij hebben de telefonistes die veel ervaring hebben met het beantwoorden van vragen aan de telefoon. Dit gebeurt altijd klantvriendelijk en met kennis van zaken. Daar komt bij dat het met een telefoniste van Your Assistant altijd lijkt alsof uw nieuwe medewerkster ook daadwerkelijk bij u in het bedrijf aanwezig is. Onze antwoordservice voor telefoon is altijd in te schakelen wanneer u deze nodig heeft. Samen met u bekijken we hoe wij onze telefonische antwoordservice zoveel mogelijk op maat kunnen aanbieden.

Aan de slag met de telefoon antwoordservice van Your Assistant

Met de telefoon antwoord service van Your Assistant weet u zeker dat uw klanten goed worden geholpen aan de telefoon. Wij zorgen er met onze antwoord service voor telefoon voor dat uw klanten nooit hoeven te wachten als zij een belangrijke vraag hebben. Uw klanten bellen altijd met een goede reden, zorg er dan ook voor dat ze op een professionele wijze worden geholpen. Meer weten? Neem dan gewoon even contact op met Your Assistant. Samen met u bekijken we dan hoe onze telefonistes u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Meer weten over onze telefoon service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.