yourassistant.nl

Receptiediensten

Receptiediensten aanvragen?

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan voor Receptiediensten

Receptiediensten

Wilt u ervoor zorgen dat uw organisatie altijd perfect bereikbaar is? Neem dan contact op met Your Assistant. Ons bedrijf levert diensten op het gebied van receptiediensten.

 Wij zorgen ervoor dat uw telefoon wordt opgenomen en beantwoord, zonder dat u hier verder omkijken naar heeft. Onze mensen werken vanuit ons eigen kantoor, maar uw klanten zullen nooit weten dat ze niet met iemand in contact zijn die bij u op kantoor zit.

 Wij zorgen ervoor dat onze telefonistes voor uw telefoon aanname helemaal op de hoogte zijn van het reilen en zeilen binnen uw bedrijf.

 Alle belangrijke zaken die bij telefoon aannames voor uw bedrijf aan bod kunnen komen worden bij ons goed doorgenomen, zodat onze telefonistes zo kundig mogelijk zijn.

Persoonlijke telefoniste service

Meedenkend in gesprek

Gericht op het helpen van jouw bedrijf

Inzetbaar wanneer jij dat wilt

De receptiediensten service van Your Assistant

Met Your Assistant heeft u altijd een telefoniste klaarzitten met verstand van zaken.

 U zorgt er dan voor dat uw bedrijf altijd bereikbaar is, zodat uw klanten een goede indruk krijgen van uw bedrijf.

 Het niet goed kunnen bereiken van een bedrijf behoort tot de grootste frustraties van klanten van bedrijven, zorg er dan ook altijd voor dat uw bedrijf dit soort frustraties niet oproept! Elke telefoonname van een medewerker van ons bedrijf is professioneel en klantvriendelijk.

 Per slot van rekening kan een telefoontje naar uw bedrijf ook betekenen dat iemand klant van u wil worden. Wij zullen nooit een kans laten liggen om meer klandizie voor uw bedrijf binnen te halen!

Meer weten over onze receptiediensten service?

Elke telefoon aanname bij uw bedrijf moet goed zijn. Elke klant verwacht zo goed mogelijk geholpen te worden en verdient dit ook. Wij vertellen u graag hoe wij ervoor gaan zorgen dat uw klanten helemaal perfect geholpen worden.

 U zult in een vrijblijvend gesprek met Your Assistant ook merken dat onze telefoon aannames nooit teveel kosten. Onze diensten zijn scherp geprijsd, zeker als u nagaat wat voor kwaliteit u hiervoor geleverd krijgt!

FAQ

U kunt al binnen enkele uren gebruik maken van onze telefoniste service. Wij hebben een aantal standaard gegevens van u nodig waarna u de doorschakeling kunt activeren.

Er zit geen maximum aan het aantal toestellen dat u naar ons kunt omleiden. Zowel vaste als mobiele nummers kunnen worden doorgeschakeld.

De gesprekken moeten direct bij ons uitkomen:
*210*omleidingsnummer#

De gesprekken komen eerst bij u terecht. Wordt er niet binnen een bepaalde tijd opgenomen, dan komt het gesprek automatisch bij Your Assistant uit:
*610*omleidingsnummer#

De gesprekken komen bij ons indien u telefonisch in gesprek bent:
*670*omleidingsnummer#

Gesprekken omleiden vanaf uw mobiele telefoon regelt u in het menu van het toestel.

Bij de meeste telefooncentrales is het daarnaast mogelijk om een “omleidingsknop” op een toestel te programmeren. Met één druk op de knop leidt u vervolgens de gesprekken om en haalt u de doorschakeling er ook weer af. Uw telefoonleverancier kan u hierover informeren.

Voor al onze diensten geldt dat u altijd een beroep op ons kunt doen. De maandelijkse bijdrage van onze telefoniste service houdt in dat wij tijdens onze openingstijden altijd beschikbaar zijn om uw gesprekken aan te nemen. U maakt geheel naar eigen behoefte gebruik van Your Assistant. Incidenteel of continu, aan u de keus. Onze secretaresses betaalt u per daadwerkelijk gewerkte tijd volgens een vooraf meegedeeld uurtarief. Delen van uren worden naar rato in rekening gebracht.

U hoeft ons niet te melden dat u naar ons doorschakelt. Uw omleidingsnummer is altijd actief. We adviseren wel om ons te informeren als u voor een langere tijd afwezig bent. Zodat wij dit, indien nodig, kunnen communiceren naar degenen die voor u bellen.

U ontvangt van ieder telefoongesprek een bericht van ons via de e-mail. Vooraf kunt u aangeven naar welke e-mailadressen deze berichten verstuurd moeten worden. Het is mogelijk om de notities naar meer dan één adres te laten sturen. Als er voor u een bericht binnenkomt waarvan wij menen dat u met spoed geïnformeerd moet worden, zullen wij er alles aan doen om u hiervan op de hoogte te brengen. Bijvoorbeeld door u te bellen op uw mobiele nummer, uw voicemail in te spreken of door een sms te sturen.

U kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een gepersonaliseerde tekst. Deze wordt volledig naar uw wensen ingesproken, Iedere werkdag wordt er bovendien gecontroleerd op nieuwe berichten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Volgens een onderzoek door Frankwatching voldoet 50% van de ondernemers aan de norm als het gaat om telefonische bereikbaarheid. Dit betekent dat bij slechts de helft van de bedrijven een klant binnen 15 seconden iemand aan de lijn krijgt. Maar hier is ook te zien dat één op de vijf bellers geen contact krijgt, omdat de telefoon helemaal niet opgenomen wordt. Dat moet dus beter kunnen. Met onze telefoondiensten zorgen wij ervoor dat uw bedrijf voldoet aan de eisen van een goede telefonische service.

Een telefoniste kost een organisatie al snel een paar duizend euro per maand. Dat kan goedkoper. Door gebruik te maken van een shared service bureau worden bepaalde kosten verdeeld over meerdere organisaties. Denk hierbij aan werkplekinrichting, loonkosten en vervanging bij ziekte en vakanties. Dat levert u een aanzienlijke besparing op. Bovendien betaalt u per handeling tegen een vooraf afgesproken tarief.