yourassistant.nl

5832c8a56d572

Receptiediensten

Wilt u ervoor zorgen dat uw organisatie altijd perfect bereikbaar is? Neem dan contact op met Your Assistant. Ons bedrijf levert diensten op het gebied van receptiediensten. Wij zorgen ervoor dat uw telefoon wordt opgenomen en beantwoord, zonder dat u hier verder omkijken naar heeft. Onze mensen werken vanuit ons eigen kantoor, maar uw klanten zullen nooit weten dat ze niet met iemand in contact zijn die bij u op kantoor zit. Wij zorgen ervoor dat onze telefonistes voor uw telefoon aanname helemaal op de hoogte zijn van het reilen en zeilen binnen uw bedrijf. Alle belangrijke zaken die bij telefoon aannames voor uw bedrijf aan bod kunnen komen worden bij ons goed doorgenomen, zodat onze telefonistes zo kundig mogelijk zijn.

De receptiediensten service van Your Assistant

Met Your Assistant heeft u altijd een telefoniste klaarzitten met verstand van zaken. U zorgt er dan voor dat uw bedrijf altijd bereikbaar is, zodat uw klanten een goede indruk krijgen van uw bedrijf. Het niet goed kunnen bereiken van een bedrijf behoort tot de grootste frustraties van klanten van bedrijven, zorg er dan ook altijd voor dat uw bedrijf dit soort frustraties niet oproept! Elke telefoonname van een medewerker van ons bedrijf is professioneel en klantvriendelijk. Per slot van rekening kan een telefoontje naar uw bedrijf ook betekenen dat iemand klant van u wil worden. Wij zullen nooit een kans laten liggen om meer klandizie voor uw bedrijf binnen te halen!

Meer weten over onze receptiediensten service?

Elke telefoon aanname bij uw bedrijf moet goed zijn. Elke klant verwacht zo goed mogelijk geholpen te worden en verdient dit ook. Wij vertellen u graag hoe wij ervoor gaan zorgen dat uw klanten helemaal perfect geholpen worden. U zult in een vrijblijvend gesprek met Your Assistant ook merken dat onze telefoon aannames nooit teveel kosten. Onze diensten zijn scherp geprijsd, zeker als u nagaat wat voor kwaliteit u hiervoor geleverd krijgt!