yourassistant.nl

5832c8a56d572

Projectsecretariaat

U heeft een project lopen waar u eigenlijk een secretaresse voor nodig heeft? Is er binnen uw bedrijf even geen ruimte voor een secretaresse voor specifiek dit project, of zijn al uw secretaresses te druk met andere werkzaamheden? Neem dan contact op met Your Assistant. Bij ons bedrijf werken professionele secretaresses die maar wat graag voor u aan de slag gaan. Vanuit ons eigen kantoor ondersteunen ze uw project en zorgen ze ervoor dat u veel werk uit handen genomen wordt. Het projectsecretariaat is een van de taken die onze mensen voor u kunnen verrichten. Zoekt u voor uw project secretariaat iemand die snel aan de slag kan gaan en die haar taken perfect voor u uitvoert? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Een professionele projectsecretaresse

De secretaresses van Your Assistant kunnen u heel wat werk uit handen nemen. Denkt u daarbij onder andere aan het versturen van offertes, het verzorgen van mailings, het uitwerken van rapportages en het beheren van de agenda. Onze mensen werken vanuit ons eigen kantoor, tijdelijk of voor langere tijd, en zijn daar altijd voor u bereikbaar. Ze zijn geheel gekwalificeerd om uw bedrijf zo goed mogelijk te ondersteunen. Het inhuren van een van onze mensen heeft vele voordelen. Niet alleen weet u zeker dat u iemand in dienst neemt met ervaring en kennis van zaken, maar u hoeft ook geen eigen werkplek voor ze in te richten. U kunt op deze manier ook flexibeler zijn dan wanneer u een vaste werknemer in dienst zou nemen.

Projectsecretariaat met Your Assistant

Voor het project secretariaat van uw bedrijf neemt u contact op met Your Assistant. Wij hebben de projectsecretaresse in dienst die op deskundige wijze uw taken voor u uitvoert. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over ons bedrijf, we kunnen dan samen bekijken hoe we ervoor gaan zorgen dat onze mensen uw onderneming zoveel mogelijk kunnen ondersteunen.