yourassistant.nl

5832c8a4738e7

Telefoniste service

Waarom onze telefoniste service? Een telefoniste is als een spin in het web. Het visitekaartje van een onderneming en een duizendpoot die snel en vakkundig de juiste actie weet te nemen voor een correcte afhandeling van de binnenkomende telefoontjes. Er komen dagelijks waarschijnlijk veel meer telefoontjes binnen dan bezoekers in uw onderneming. Een professionele telefoniste service is voor een onderneming dus van groot belang.

Your Assistant biedt bedrijven de mogelijkheid om een professionele telefoniste service in te huren. Onze vakkundige telefonistes handelen de telefoontjes af volgens de richtlijnen van uw onderneming. Wij bieden onze klanten diverse flexibele abonnementen zonder langlopende verplichtingen en per maand opzegbaar. U kiest het abonnement dat het beste bij uw onderneming past. Indien gewenst, kunnen wij zelfs de afspraken voor u plannen.

Meer dan alleen het beantwoorden van de telefoon

In dit mobiele telefoon tijdperk is bereikbaarheid eenvoudiger geworden. Tegenwoordig is bijna iedereen in het bezit van een mobiele telefoon en zo is de bereikbaarheid sterk verbetert. Toch is het als ondernemer vaak onmogelijk om iedere oproep te beantwoorden. Soms kan een voicemail handig zijn, maar vaak wordt dat niet echt gewaardeerd door uw klanten. Met onze telefoniste service kunt u deze ergernis bij uw klanten voorkomen. Wij zorgen er namelijk voor dat alle telefoontjes beantwoord worden en u klanten vriendelijk te woord worden gestaan.

Stapje verder met de telefoniste service

Als u gebruik gaat maken van onze telefoniste service dan heeft u de keuze uit verschillende abonnementen. Kies gemakkelijk het abonnement dat bij u past. Indien gewenst kunnen wij spoedtelefoontjes naar u doorverbinden of een sms sturen. U herkent aan het nummer dat u belt heel eenvoudig dat wij het zijn om een spoedtelefoontje door te geven. Wij kunnen zelfs een stapje verder gaan en afspraken voor u plannen. Wij rekenen geen entreekosten, hanteren een korte opzegtermijn van een maand en u hoeft geen langlopende verplichtingen aan te gaan. Meer weten? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.​