yourassistant.nl

5832c8a56d572

Professioneel uw nummer doorschakelen levert u veel op

Bedrijven kunnen dagelijkse tientallen keren en soms nog vaker gebeld worden door klanten, leveranciers, instanties of geïnteresseerden. Een telefoniste kan de telefoontjes beantwoorden en doorschakelen naar de juiste persoon. Dit is in grote bedrijven een normaal proces. Maar er zijn bedrijven die geen telefoniste in dienst hebben. Dit is vaak het geval als u een klein bedrijf heeft of zelfstandig bent. Het is wel belangrijk om bereikbaar te blijven. U wilt natuurlijk geen potentiële klanten missen en een goede bereikbaarheid is belangrijk voor de klanttevredenheid. U kunt daarom uw nummer doorschakelen naar een extern bedrijf met professionele telefonistes. Ieder telefoontje die wordt doorgeschakeld zal dan vriendelijk worden opgenomen. 

Met doorschakelen nummer kunt u zich op andere zaken richten

Bij het doorschakelen van uw nummer wordt u ontlast, want u kunt zich richten op zaken die op dat moment belangrijker zijn. Toch kunt u de klanttevredenheid hoog houden doordat uw inkomende telefoongesprekken netjes afgehandeld worden. U zult voor uw relaties en klanten altijd bereikbaar blijven. Natuurlijk wilt u wel de garantie dat de telefonistes die uw telefoontjes aannemen goed op de hoogte zijn van wat er zich in uw organisatie afspeelt. Daarom is een betrouwbare en professionele doorschakeldienst zeer belangrijk. U weet dan zeker dat uw klanten op een professionele te woord worden gestaan, wat de betrouwbaarheid van uw organisatie alleen maar verhoogt.

Your Assistant is een nummer doorschakeldienst

Zoekt u een goede en betrouwbare nummer doorschakeldienst? Neemt u dan eens contact op met Your assistant. Wij leveren diverse diensten, zoals een nummer doorschakeldienst, maar ook een secretaresse op afstand. Ieder telefoontje die u ontvangt kan doorgeschakeld worden naar ons, waarna onze deskundige telefonistes uw relatie van een vriendelijk antwoord zullen voorzien. Van ieder telefoongesprek maken wij een notitie die naar u wordt gemaild. U heeft dan zelf de mogelijkheid om op een moment dat het u uitkomt terug te bellen. Wij zijn thuis in diverse branches, dus de bedrijfstak waarin u werkzaam bent maakt voor ons niet uit. 

Meer weten over onze telefoon service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.