yourassistant.nl

5832c8a56d572

Bedien uw klanten en relaties met doorverbinden telefoon

Heeft u drukke bezigheden buiten kantoor of juist afspraken waarbij u niet gestoord wilt worden? Hoe vangt u in deze situaties uw binnenkomende telefoontjes op? U kunt een telefoniste in dienst nemen, of als u buiten de deur bent, telefoontjes laten doorschakelen naar uw mobiele telefoon. Op dit laatste geval zit u niet te wachten, want als u buiten kantoor druk bent, dan kunt u alsnog niet opnemen. Een telefoniste in dienst nemen is voor veel ondernemers ook geen optie. Een telefoniste is duur en u draagt hierbij bepaalde risico´s. Het doorverbinden telefoon is wel een optie, maar dan niet naar uw eigen mobiele telefoon, maar naar een extern bedrijf met telefonistes die uw telefoontjes professioneel beantwoorden. 

Doorverbinding telefoon voor een betere klanttevredenheid

Klanttevredenheid is voor bedrijven meer dan ooit belangrijk. Klanten kunnen met internet alle kanten op. Wanneer u niet of onvoldoende bereikbaar bent, dan zal dit u rechtstreeks kunnen raken. De concurrentie zit op maar één muisklik van u vandaan. Daarnaast kunnen klanten online bedrijven beoordelen via een referentie en een slechte bereikbaarheid kan uw reputatie dan aantasten. Doe daarom iets aan een slechte bereikbaarheid. Wanneer u geen telefonistes in dienst heeft en ook niet wilt hebben, dan is doorverbinding telefoon naar een professionele antwoordservice de best oplossing. U zult nooit meer last hebben van een slechte bereikbaarheid, want uw telefoontjes worden altijd professioneel beantwoord. 

Telefoon doorverbinding via Your Assistant

In welke branche u ook werkt en in welke bedrijfstak u ook werkzaam bent, Your Assistant is er voor telefoon doorverbinding voor ieder bedrijf die hier behoefte aan heeft. Uw inkomende telefoontjes worden doorverbonden naar onze telefonistes, die uw relatie of klant uiterst vriendelijk en professioneel beantwoorden. Omdat wij telefoontjes beantwoorden voor bedrijven uit verschillende branches, zijn onze telefonisten zeer allround. Bovendien verdiepen zij zich in uw bedrijf, zodat zij uw relaties van een deskundig antwoord kunnen voorzien. U krijgt van ons een telefoonnotitie, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er besproken is en weet wie u kunt terugbellen. 

Meer weten over onze telefoon service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.