yourassistant.nl

58ee51fc3cea4

WAAROM?

BETROKKEN

PERSOONLIJK

ENTHOUSIAST

MEEDENKEND

Een antwoorddienst op afstand geeft u meer vrijheid

Natuurlijk kunt u als bedrijf zijnde een telefoniste in dienst nemen voor het opnemen en beantwoorden van telefoontjes. Maar dan moet het wel rendabel zijn. Krijgt u niet voldoende telefoontjes binnen die de telefoniste de hele dag werk kunnen opbrengen, dan is het dit niet waard. Overigens is een telefoniste altijd een investering, want u moet salaris, belasting en sociale lasten betalen. Niet ieder bedrijf is hiertoe in staat. Om toch uw telefoontjes te laten beantwoorden, kunt gebruikmaken van een antwoorddienst op afstand. Alle telefoontjes worden doorgeschakeld, zodat klanten en relaties netjes beantwoord worden.

Met een op afstand antwoorddienst geniet u van een professionele service

Wat u als bedrijf wel wilt als u gebruikmaakt van een op afstand antwoorddienst, is dat uw relaties op persoonlijke wijze worden geholpen en het voor hen geen verschil uitmaakt dat hun telefoontje wordt doorgeschakeld. Voor een professionele antwoorddienst zal dit vanzelfsprekend zijn. Telefonistes zijn ervaren in diverse branches en zij worden geïnstrueerd over uw bedrijf en welke zaken er spelen. Hierdoor worden klanten altijd vriendelijk te woord gestaan en kan de telefoniste de klant soms al voorthelpen. Voor het geval dat dit niet kan, zal de telefoniste zorg dragen voor het achterlaten van een prettige indruk en krijgt u een telefoonnotitie met uitleg van het probleem of een terugbel verzoek. 

Antwoorddienst op afstand inhuren via Your Assistant

U kunt een antwoorddienst op afstand inhuren via Your Assistant. Wij bieden diverse diensten aan, waarbij u gebruikt kunt maken van onze telefonistes. Wij garanderen u dat als relaties bellen en doorgeschakeld worden, zij altijd professioneel en vriendelijk worden geholpen. Het hoeft dus niet meer voor te komen dat zij u bellen en niemand opneemt, uw telefoon wordt nu altijd opgenomen. Het aantal telefoontjes die u wilt laten doorschakelen is onbeperkt, zodat hiervoor geen telefoniste in dienst hoeft te nemen. Wilt u meer weten over onze diensten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u uitgebreid voorlichten. 

Meer weten over onze telefoon service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.