yourassistant.nl

5832c8a507b54

Antwoordservice

U wilt dat uw bedrijf altijd telefonisch bereikbaar is? Neem dan contact op met Your Assistant. Ons bedrijf is een professionele antwoordservice, die ervoor zorgt dat al uw klanten en relaties professioneel te woord worden gestaan. Wij hebben veel ervaring als antwoord service en hebben al voor een groot aantal verschillende bedrijven gewerkt. Uw klant zal niet weten dat hij met een externe antwoord service aan de lijn zit. Onze telefonistes zorgen ervoor dat ze op de hoogte zijn van waar het bij uw bedrijf allemaal om gaat, waarbij ze ook hun best doen om nieuwe klanten en opdrachten voor u te genereren. Bij ons is het net alsof onze telefonistes bij u in het bedrijf werkzaam zijn.

De antwoordservices van Your Assistant

Als uw bedrijf niet goed bereikbaar is via de telefoon, dan laat dat geen goede indruk van uw bedrijf achter. Ze beoordelen uw onderneming minder goed dan ze zouden doen als uw bedrijf wel goed te bereiken is. We raden u dan ook aan om met onze antwoordservice in zee te gaan. Wij hebben professionele mensen voor u klaarzitten, die ervoor zorgen dat u altijd bereikbaar bent. U hoeft dan geen fulltime telefoniste meer in dienst te nemen maar biedt uw klanten toch een perfecte telefoonservice. Onze telefonistes hebben ervaring in vele verschillende branches. Ze zorgen er altijd voor dat ze helemaal op de hoogte zijn van de activiteiten van uw bedrijf, zodat u zich daar geen zorgen meer over hoeft te maken.

Altijd bereikbaar met de antwoord service van Your Assistant

We vertellen u graag meer over de antwoordservices van Your Assistant. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die ervoor zorgen dat uw bedrijf aan de telefoon een professionele uitstraling heeft. Onze telefonistes zijn vriendelijk, kundig en weten ook hoe ze ervoor moeten zorgen dat klanten een positief beeld krijgen van uw bedrijf. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. In een geheel vrijblijvend gesprek lichten we graag een en ander toe.