yourassistant.nl

5832c8a56d572

Verleen uw klanten een goede service met een antwoorddienst

Als uw klanten en relaties u bellen, maar zij krijgen geen antwoord omdat u onbereikbaar bent, dan maakt u een slechte beurt. Helemaal in deze digitale wereld loopt u het risico om online een slechte referentie te krijgen en waardoor uw goede naam aangetast wordt. Dit is vooral het geval bij bedrijven die zelf geen telefonistes in dienst hebben. Dan wordt het namelijk lastig om alle binnenkomende telefoontjes tijdig te beantwoorden. Ook een antwoordapparaat is tegenwoordig niet iets wat alle klanten appreciëren. Daarom kunt u een antwoorddienst inschakelen, zodat al uw telefoontjes toch worden beantwoord. 

U bepaalt met een antwoorddienst op maat welke telefoontjes worden beantwoord

Een antwoorddienst op maat met professionele telefonistes, zorgt ervoor dat uw telefoontjes altijd van een antwoord worden voorzien. Ook al bent u op dat moment niet aanwezig of u kunt geen telefoon aannemen, van ieder telefoontje wordt een gespreksnotitie gemaakt. Hoeveel of welk soort telefoontjes doorgeschakeld moeten worden, bepaalt u helemaal zelf. Wilt u alle telefoontjes door een antwoorddienst laten beantwoorden of juist specifieke telefoontjes? Ieder telefoontje wordt vriendelijk beantwoord en bovendien zullen de telefonistes de nodige informatie opdoen over uw bedrijf. Zo kunnen veel telefoontjes al succesvol door de telefoniste worden beantwoord. Van telefoontjes die specifiek voor u zijn, wordt een telefoonnotitie opgemaakt en naar u gemaild.

Een op maat telefoondienst van Your Assistant

Kiest u voor een op maat telefoondienst van Your Assistant, dan krijgt u de garantie dat uw telefoontjes opgenomen worden door professionele telefonistes. Ook al zitten wij op afstand, de beller zal hier niets van doorhebben. Onze telefonistes stellen zich op de hoogte van uw branche en werkzaamheden en kunnen klanten hierdoor in veel gevallen al verder helpen. Onze op maat telefoondienst bespaart u tevens kosten, want u hoeft zelf geen telefonistes in dienst te nemen. 

Meer weten over onze telefoon service? Vul dan ons contactformulier in of bel direct met 0168-479000.